Αιγίς φιλμ .

www.aegisfilms.gr

H ΑΙΓΙΣ ΦΙΛΜ είναι εταιρεία παραγωγής και προώθησης οπτικοακουστικών έργων.
Ασχολείται με την παραγωγή και εκτέλεση κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και διαφημιστικών ταινιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την παραγωγή μουσικής, με τις εκδόσεις και την διακίνηση εντύπων εθνολογικού, μουσικού, τουριστικού, λαογραφικού, αρχαιολογικού και γενικότερα πολιτισμικού περιεχομένου. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην έκδοση DVD – CD καθώς και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, κινηματογραφικών προβολών, συνεδρίων, φεστιβάλ, εκθέσεων, θεατρικών παραγωγών, παραστάσεων και λοιπών δημοσίων θεαμάτων.
Η ΑΙΓΙΣ ΦΙΛΜ έχει εκδώσει έργα σε DVD – CD, τα οποία βρήκαν διανομή σε όλη την αγορά της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.
Η ΑΙΓΙΣ ΦΙΛΜ έχει επιτύχει μια δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια, σε μια σειρά από εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ. Πολλές από τις παραγωγές της βραβεύτηκαν! Αυτές οι διακρίσεις, της έδωσαν τη δυνατότητα να συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αξιόλογων ανεξάρτητων εταιρειών παράγωγης ταινιών ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα.
Σκοπός της ΑΙΓΙΣ ΦΙΛΜ είναι να δημιουργήσει μια σειρά από τίτλους ταινιών, με θέματα οικουμενικού ενδιαφέροντος, που ως στόχο έχουν να συναντήσουν την ψηφιακή αγορά.

 

wp-dkblue-orange- 

   you tube 2   

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s